Jag vill hålla en hög standard på mina lektioner. Därför har jag lektioner med endast en eller två ryttare åt gången. Målet är att få varje häst och elev att prestera sitt allra bästa och att få fram så allsidiga hästar som möjligt. 

För lediga lektionstider och aktuell info, se under Senaste Nytt

Mina elever är allt från nybörjare och de som aldrig provat på westernridning tidigare till tävlingsryttare på hög nivå. Flera elever är "klassiskt" skolade och hade aldrig tidigare provat westernridning men var nyfikna på hur denna typ av ridning fungerar.

Den typ av westernridning som jag står för och lär ut är ingenting som man "lär" sig på en termin, en kurs eller några månader. Mycket av min träning och ridning bygger på den klassiska dressyren för att framförallt få hållbara, bäriga, elastiska och mångsidiga hästar

Det är precis lika mycket jobb, engagemang, träning och inlevelse som vid all annan god dressyrridning. Man blir helt enkelt aldrig fullärd, man bara upptäcker nya nivåer och dimensioner inom sin ridning.

Många av mina elever har ridit och tränat för mig under flera år.

Elever som rider mina skolhästar rider sällan eller aldrig med sporrar, vi växlar mellan tränsbett och lättare stång och all ridning baseras på hästens hållbarhet och välbefinnande.

Min övertygelse är att man måste se till individen och anpassa träningen därefter. Jag försöker att vara grundlig och tydlig i mina instruktioner. Jag lägger upp mina lektioner så att övningar bygger på varandra och jag är mån om att eleven förstår konceptet innan vi går vidare med nya uppgifter. Det är viktigt att förstå sammanhanget om man ska kunna träna på egen hand. Naturligtvis anpassar jag lektionerna efter ekipagets nivå och ryttarens mål med ridningen.

Ridningen sker på ridbana utomhus, så ta med rejält med kläder efter väder!

Var på plats ca 20 min innan lektionsstart så du hinner göra iordning din häst.

Vi rider alltid med hjälm, (tag med egen hjälm eller låna här) och vill du får du naturligtvis använda säkerhetsväst. Du bör också ta på grövre skor/stövlar med klack. Eftersom du ibland kan komma att hämta/släppa ut din lektionshäst i hagen, kan det vid blöt väderlek vara bra att ha med ett par gummistövlar.

Du som kommer med egen häst får givetvis använda vilken typ av utrustning till din häst som du känner dig hemma med, huvudsaken är att den passar hästen och dig, och är lämplig för den skolning hästen väntas genomgå.

Lektionerna är personliga och kan inte överlåtas eller säljas. De kan ej heller bytas mot träning, clinics eller på annat sätt kombineras etc.

 

Måste du av någon anledning avbryta din lektionsridning och har lektioner innestående kan ej heller dessa betalas tillbaka, helt eller delvis.

 

Måste du göra uppehåll i din lektionsridning har du din lektionstid och kvarvarande lektioner innestående i 3 månader räknat från senaste lektionstillfället. Dock kan annan ryttare komma att använda din lektionstid. Har du ingen möjlighet att efter dessa 3 månader ta upp din ridning på bokad lektionstid ses betalning och tid bokad för lektioner som förbrukad, se föregående punkt.

 

Vid förhinder måste lektion avbokas via sms eller telefon, 070-777 31 02, eller på ankigeorgaki@gmail.com senast 48 timmar innan lektionstillfället om debitering skall utebli. Vänligen notera och respektera detta.

 

Skulle någonting behöva ändras angående din lektionstid försöker vi givetvis lösa det på smidigaste vis om möjlighet finns.

 

Du rider din lektionstid varje vecka. (Du kan inte välja att rida till exempel varannan vecka eller enstaka lektioner.)

 

Lektionerna bokas och betalas som paket – alltså 10 lektioner åt gången i förskott.

Priser lektioner på skolhäst

 

  • Privatlektion 40 minuter 470 kr.
  • Lektion med två ryttare, 60 minuter 395 kr/person.

 

Priser övriga lektioner, träningar och clinics

 

  • Grupplektion 60 minuter 600 kr delat på antal ryttare.
  • Privatlektion 40 minuter 420 kr.

 

Vill du boka mig för lektion eller träning vid ditt eget stall eller ridbana/ridhus är det följande priser som gäller:

 

  • Timkostnad 600 kr, minst två timmar, därefter tillkommer 300 kr per påbörjade 30 minuter som inte är bokade.
  • Resekostnad 30 kr/mil tur och retur räknat från min hemadress.
  • En bokningsavgift (som räknas av clinicpriset) om 1000 kr tas ut för var clinic som bokas av annan person än mig.
  • Clinickostnad 600 kr/ timma plus resa tor, kost samt ev logi

 

Alla priser inkl moms