Tel: 070-777 31 02

E-post: ankigeorgaki@gmail.com

BG: 5759-0812

(Ange namn och vad betalningen avser) 

Vid bokning av clinics tar jag ut en bokningsavgift. Bokningsavgiften räknar du av på priset när du betalar hela clinicen.

Företaget – Unique Performance Horses – är godkänt för F-skatt och

är registrerat för moms. Alla priser är inklusive moms.

Om mig

Jag har sysslat med hästar sen tidigt 80-tal. Från början var det ponnyer och hoppning som gällde. Genom åren har jag träffat på många olika typer av hästar. Jag har stor erfarenhet av inridning och utbildning av unghästar, och med detta i ryggen så vill jag påstå att jag får det allra bästa resultatet ur mina hästar om man tar det bästa från både westernridning och klassisk dressyr.

Alla hästar har jag utbildat själv

1989 kom jag i kontakt med westernridning. Då ägde jag ett korsningssto, fullblod/nordsvensk, som jag tränade och tävlade upp till SM-nivå. Alla hästar jag tävlat med har jag själv utbildat. Under åren har det också blivit ett antal AQHA high point horse, all-around amateur och open trophys, all-around runner up, och jag är Multiple World Show Qualifier i fyra olika grenar.

1996 blev jag "Amateur High Point Rider" med hästen Miss Doc Gunsmoke. Jag kvalificerade mig även till "AQHA World Show" i Amateur Trail och Amateur Horsemanship med samma häst.

Flera SM-medaljer sedan 1991

Jag har vunnit ett antal SM-medaljer - guld, silver och brons - sedan 1991. Det var på Wras-SM i Open Trail AA på Lissma Gård 1991 som jag bland annat vann min första guldmedalj. Det året köpte jag också min första quarter. Ett sto född 1988 som jag började tävla med stor framgång.

Meriter

Jag tävlar och utbildar framför allt i trail, western pleasure, hunter under saddle, western riding och western horsemanship. Trail är kanske den gren jag finner störst utmaning i.

1999 gav jag upp min "Amateur licens" och började ge lektioner samt resa runt och ge clinics. Mycket på grund av förfrågningar och påtryckningar från ryttare som ville ha mig som tränare. Jag har ingen formell utbildning som tränare, istället har jag skaffat stor del av mitt kunnande genom att lyssna på och studera andra hästmänniskor och tränare. Våren 2002 var jag hos Bob Mayhew i England och jobbade och mellan 2003 och 2005 red jag regelbundet för Sebastien Moine. I januari 2006 åkte jag ner till Schweiz och tränade för Manuela Witt under en period, och under 2008 hade jag en del kontakt med Hubertus Jagfeld som jag också tränade för. 

På senare tid har jag börjat hämta mera från dressyren igen och tränar förnärvarande för Paulo Bastos.

Sedan guldmedaljerna i Open Trail AA 1991 har jag tävlat på högsta nivå i Sverige. Det blev SM-guld i bland annat Versatile Horse och Western Riding, ett flertal silver och brons i Horsemanship, Trail, Reining och Western Riding. 2009 landade jag Guldmedaljen i SR Trail tillsammans med Cow Cuttin Boogie på Swedish Nationals, 2010 blev jag High Point Open Rider i NSBA Trail, och tillsammans fam Silasson red jag deras Teals Simply Red till High Point NSBA Trail Horse.

 

Senaste åren har jag dock valt bort mitt eget tävlande och prioriterar min familj, däremot så coachar jag fortfarande några ryttare till och vid tävling.

Nu har mina elever nått samma nivå (och högre!) på sitt tävlande, Nationals 2008 tog elever till mig hand om Guldmedaljen i Open Jr Trail, Silver i Youth Hunt Seat och Brons i Youth Horsemanship och Open Sr Trail, och Nationals på Strömsholm 2009 tog vi bl a Guld i Sr Trail, Youth Trail och WH, Silver i Am Trail och Am WH.

2010 kvalade en av mina yngsta elever, Moa Berglund, som ridit för mig sen 2006, in i svenska laget till Youth World Cup i USA och var över där och försvarade tillsammans med resten av laget de svenska färgerna.

Bilder och copyright  ©

De foton som finns på webbplatsen tillhör fotografen eller är friköpta av mig. Alla bilder och grafik på den här webbplatsen är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Du har alltså inte rätt att använda dem utan tillstånd.